شاخص PAI چیست و چگونه کار می کند؟

خلاصه مقاله:شاخص PAI ضربان قلب کاربر را در طول همه فعالیت های روزانه اندازه گیری کرده و یک امتیاز را بر اساس فعالیت های 7 روزه گذشته او بدست می آورد. هدف حفظ امتیاز 100 یا نزدیک به آن باشد.شاخص PAI با ارزیابی سطح فعالیت بدنی فرد سبک زندگی سالمی را به او هدیه می دهد. در این مقاله با این معیار بیشتر آشنا می شوید.

دسته‌بندی: آموزش و ترفند محصولات شیائومیتوسط در 28ام خرداد, 1401 منتشر شد0,3 min read

برند شیائومی هر روز قابلیت های بیشتری را برای بهبود سبک زندگی انسان ها به محصولات خود اضافه می کند. یکی از جدیدترین نوآوری های این کمپانی شاخص PAI است که یک معیار اندازه گیری محسوب می شود.

این شاخص اندازه گیری در حال حاضر تنها در اسمارت واچ های Amazfit و مچ بند Mi Band وجود دارد. هر چند بعید نیست که به زودی شاهد ارائه این قابلیت در دیگر مدل های ساعت هوشمند شیائومی و سایر گجت های این برند و زیر برندهای آن باشیم. اما PAI چیست و چگونه کار می کند؟ اگر با این معیار و کاربرد آن آشنایی ندارید، تا انتهای این مقاله ما را همراهی کنید.

شاخص-pai

شاخص PAI چیست؟  

شاخص اندازه گیری PAI مخفف عبارت Personal Activity Intelligence است که سطح فعالیت بدنی افراد را ارزیابی کرده و نتیجه را به نمایش می گذارد. در واقع این معیار که پشتوانه ای علمی نیز دارد، داده های حاصل از شمارش ضربان قلب را به یک امتیاز شخصی و منفرد تبدیل می کند. سپس شاخص PAI با کمک این امتیاز به کاربر نشان می دهد که چه سبک زندگی را در مورد فعالیت های بدنی، عادات روزانه و تمرینات خود پی بگیرد. انجام این اقدامات و ارزیابی داده های آن ها در بازه های زمانی مختلف باعث می شوند که فرد از سلامت جسمانی خوبی بهره مند گردد.

در واقع PAI با استفاده از الگوریتم های مختلفی داده های حاصل از فعالیت های فیزیولوژیکی فردی را در قیاس با یک سبک زندگی سالم ارزیابی کرده و نتیجه حاصل از وضعیت جسمانی کاربرد را نشان می دهد. این متریک را می توان در دستگاه های شمارش ضربان قلب نیز استفاده کرد. بدین ترتیب افراد می توانند سطح عملکرد ورزشی خود را به طور مستقیم در یک نگاه کنترل کنند.

ساعت های هوشمند آمازفیت مجهز به شاخص PAI هستند.

معیار اندازه گیری PAI چگونه کار می کند؟

همانطور که بیان شد، شاخص PAI ضربان قلب کاربر را در طول همه فعالیت های روزانه اندازه گیری کرده و یک امتیاز را بر اساس فعالیت های 7 روزه گذشته او بدست می آورد. هدف نهایی افراد باید کسب و حفظ امتیاز 100 یا نزدیک به آن باشد.

این امتیاز بر حسب داده های فیزیولوژیکی هر فرد شامل سن، جنسیت، حداکثر ضربان قلب، ضربان قلب در حال استراحت و واکنش بدن نسبت به ورزش محاسبه می شود. بنابراین اقدامات مورد نیاز هر فرد برای رسیدن به امتیاز 100 کاملا متناسب با شرایط بدنی او شخصی سازی می گردد.

لازم به ذکر است که برای محاسبه این معیار تنها به شدت خاصی از فعالیت ها یا تمرینات روزانه نیاز است. ساعت هوشمند برای بدست آوردن مقدار PAI عمدتا به ضربان قلب شدید متکی است. اینطور که به نظر می رسد، مدت زمان تغییر ضربان قلب شدید طولانی نیست، زیرا در غیر این صورت ممکن است که این شاخص اندازه گیری نشود.

حفظ امتیاز 100 در شاخص PAI هدف افرادی با سبک زندگی سالم است.

چگونه از متریک PAI استفاده کنید؟

PAI یک شاخص فردی است که به صورت پویا بر اساس برخی از ویژگی های فردی مانند سن و داده های حاصل از فعالیت های بدنی روزانه در 7 روز گذشته محاسبه می شود. اگر ساعت هوشمند شما این امتیاز را نشان نمی دهد، باید بررسی کنید که آیا عملکرد تشخیص 24 ساعته ضربان قلب را فعال کرده اید یا خیر. در صورت عدم فعالسازی این برای فعال کردن آن و استفاده از شاخص PAI مراحل زیر را دنبال کنید:

  • اپلیکیشن اختصاصی Zepp را باز کنید. سپس به پروفایل خود در این برنامه کاربردی مراجعه کرده و به بخش My Device بروید. در این بخش گزینه Amazfit T-Rex 2 را برگزینید و در قسمت Health Monitoring حالت All-Day Heart Rate را فعال نمایید. توصیه می شود که برای افزایش دقت محاسبه حالت Activity Detection را نیز فعال کنید. این حالت باعث می شود که تغییرات ضربان قلب با دقت بیشتری ثبت گردد؛
  • ساعت هوشمند خود را هر روز بپوشید. این امر موجب می شود که ساعت بتواند هر روز به طور خودکار داده های ضربان قلب شما را برای محاسبه معیار PAI ثبت کند. فعالیت هایی که ضربان قلب را افزایش می دهند، داده های بیشتری را برای ثبت این متریک ارائه می دهند؛
  • برای مشاهده نتیجه نهایی این معیار باید به برنامه کاربردی PAI در ساعت یا بخش مربوط به آن در اپلیکیشن Zepp مراجعه کنید.

آخرین مقاله ها

فرق دستگاه تصفیه هوای خانگی و اداری چیست؟ چه فاکتورهایی را هنگام خرید باید رعایت کنیم؟

23ام آذر, 1403|

این مقاله به بررسی تفاوت‌های دستگاه تصفیه هوای خانگی و اداری پرداخته است. از ظرفیت و طراحی گرفته تا مصرف انرژی و تکنولوژی‌های به‌کاررفته، همه عوامل مهمی که باید هنگام خرید این دستگاه‌ها در نظر گرفته شود، موردبحث قرار گرفته‌اند.

بنیان‌گذار برند شیائومی کیست و اولین محصول این برند چه بود؟

20ام آذر, 1403|

برند شیائومی توسط لی جون، کارآفرین خلاق چینی، در سال 2010 تأسیس شد و با عرضه MIUI و گوشی Mi 1 وارد دنیای فناوری شد. این برند با تمرکز بر نوآوری، قیمت‌گذاری مقرون‌به‌صرفه و توسعه اکوسیستمی از دستگاه‌های هوشمند، به یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند و گجت‌های هوشمند در جهان تبدیل شده است.

آیا شیائومی از اندروید استفاده می‌کند یا سیستم عامل اختصاصی خودش؟

20ام آذر, 1403|

شیائومی، یکی از پیشگامان صنعت موبایل، از سیستم عامل اندروید به همراه رابط کاربری اختصاصی خود به نام MIUI استفاده می‌کند. MIUI که بر پایه اندروید طراحی شده، تجربه‌ای متفاوت و پیشرفته با قابلیت‌های منحصربه‌فرد ارائه می‌دهد

نظر شما برای ما با ارزشه